eczeem en psoriasis

Telefonisch Spreekuur
Heeft u vragen? Bel ma, di, do, vr tussen 10.30-11.00 uur of 17.00-17.30 uur of wo. tussen 17.30-18.00 uur naar (024) 324 36 46 voor een advies.

In mijn praktijk zie ik veel mensen met huidklachten zoals eczeem, wratten, psoriasis, maar ook allergische huidklachten en huidinfekties als wondroos, krentebaard en koortslippen. Voor mij betekent een huidaandoening dat je net niet goed in je vel zit. Wij gaan samen op zoek naar wat de reden zou kunnen zijn dat je niet optimaal in je vel steekt. Ook dit zal voor iedere persoon weer iets anders kunnen zijn. Zo kunnen tien mensen met eczeem een verschillende reden hebben dat hun klacht er is. En ook dat vergt dus soms 10 verschillende oplossingen. We kijken naar de erfelijke aanleg, de familiaire belasting, maar ook of er belastende faktoren al in de zwangerschap kunnen zijn geweest of ten tijde van de bevalling. Hoe was de reaktie op de vaccinatie? Wanneer precies begonnen de huidklachten en wat speelde er toen?. Al dit soort faktoren kunnen mij leiden naar dat wat u nodig hebt om weer helemaal goed in uw vel te komen zitten. Ikzelf heb kort na mijn geboorte eczeem gekregen en daar jarenlang last van gehad. Pas toen ik in mijn studententijd in aanraking kwam met homeopathie verdween mijn eczeem. Ik wens u dat ook toe, maar alleen al wat eerder.