chronische vermoeidheid

Telefonisch Spreekuur
Heeft u vragen? Bel ma, di, do, vr tussen 10.30-11.00 uur of 17.00-17.30 uur of wo. tussen 17.30-18.00 uur naar (024) 324 36 46 voor een advies.

Chronische vermoeidheid is tegenwoordig een veel voorkomende klacht. Maar er zijn heel veel verschillende oorzaken waarna de moeheid is ontstaan. Bekende oorzaken zijn bijvoorbeeld moeheid na de ziekte van Pfeiffer of na de Q-koorts of de ziekte van Lyme, maar moeheid kan ook optreden na een behandeling voor kanker of na een whiplash.

Iedere oorzaak heeft een andere benadering nodig om tot behandeling te komen. Ook is het belangrijk hoe uw gezondheid was juist voordat uw klachten ontstonden.

Er zijn bij chronische vermoeidheid heel veel overeenkomende klachten, maar er zijn altijd ook een aantal hele specifieke en individuele klachten. Juist deze klachten duiden erop dat uw behandeling ook heel individueel moet zijn.

Wij gaan samen op zoek naar wat er allemaal meegespeeld kan hebben waarom uw klachten uiteindelijk chronisch zijn geworden en dan gaan we uw zelfherstellend vermogen stimuleren waardoor u weer in een gezonde balans moet terug keren.

Elders op mijn website kunt u bijvoorbeeld lezen hoe ik een groep mensen met moeheid na de ziekte van Pfeiffer individueel heb behandeld.